👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Sandhia's Vegetarisch Eten: tips en inspiratie
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Godjhia (gevulde kokos beignets)

Home Recepten
Godjhia (gevulde kokos beignets)
Afbeelding van Godjhia (gevulde kokos beignets)

Bereidingswijze

Kokos vulling:
Alle ingrediënten van de kokos vulling in een pan doen en 15 minuten, onder af en toe omscheppen, opkoken tot een vaste massa.
Deeg (voor circa 15 godjhia's):
1. Alle ingrediënten van het deeg in een kom in 3 minuten goed en zacht kneden en het daarna 30 minuten laten rijzen.
2. Vorm vervolgens 15 balletjes uit dit deeg.
3. Rol elk balletje met een deegroller op een met Roti Bakmeel Trafasie bestoven tafel uit tot een diameter van 10 cm.
4. Zet 1 eetlepel van de kokos vulling in het midden en vouw het deeg daarna half om; de randen aan de uiteinden platdrukken en daarna om en om dichtvouwen.
5. Bak het in de olie in 1 1/2 minuut aan weerszijden lichtbruin en laat het op keukenpapier uitlekken.

Serveertip: Serveren in een feestelijke schaal.

Variatietip: Varieer de kokos met zoete appels (in blokjes) met rozijnen; ook lekker met rijpe mango.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Oge 16 december 2022 01:00
5/5
We hebben het boek op tijd binnen gekregen, in een luxe sterke cadeaudoos, die we nu gebruiken om hem weer stofvrij te bewaren want de doos is een kopie van het luxe design van het kookboek super leuk! De inhoud zit vol met HEEL veel recepten, geen onzin, geen opgevulde blaadjes met onzinnige verhaaltjes of foto's gewoon recepten en ook nog met een QR code naar de recepten. Voor mij is dit het beste kookboek van de misschien wel 50 uit mijn collectie, geen gelul maar enkel gesmul. ...
Godfried 29 april 2024 07:38
5/5
Heerlijk lekker allemaal! 😍❤️
Mimi 26 april 2024 17:15
5/5
Super lekker net gemaakt maar wat doe ik als ik het wil bewaren kan dat en hoe warm ik ze weer op dat ze wel knapperig blijven?
Alm 26 april 2024 07:40
5/5
Top website!
Liza Yvonne Kramer 25 april 2024 13:51
5/5
Ik vind het heel heerlijk ,dat ik het Surinaamse eten kan maken
FF 25 april 2024 07:46
5/5
De heerlijkste producten!
Fiona 24 april 2024 08:05
5/5
Heerlijk allemaal! Heul veul kookvideo's. Fijn ❤️
RKS 24 april 2024 00:00
5/5
Dik verdiend dit mooie kookboek! 10 sterren hoor!
Amey-Lee 23 april 2024 08:11
5/5
Hier een grote fan van jullie merk! We hebben enorm veel potten wekelijks in huis staan. Lekker vers maken, en dan weer in de glasbak, super handig en makkelijk. Heerlijk hoe jullie producte n altijd geuren ❤️ ...
Laurie 23 april 2024 00:00
5/5
Zo gigantisch genoten van jullie Nasi. Daarna dit kookboek gekocht, en echt waar ik kook zo goed tegenwoordig. Naast dat jullie kookboek top recepten heeft, goed beschreven in puntenlijst, e n bij elk recept een QR-code die naar een kookvideo gaat. Spelenderwijs leer je ook gewoon beter koken! Aanrader en betaalbaar voor iedereen. ...
Wonoah 22 april 2024 07:42
5/5
Vlees Loempia Trafoesoesoesoeeee for president! ❤️
Nicolette 19 april 2024 07:36
5/5
Heerlijke eenpansgerecht is deze.... Kippendijenfilet met boontjes. Kopieer maar in de zoekbalk. Leuke kookvideo ook! 😍❤️😘
Thomas 16 april 2024 22:00
5/5
Dat was geweldig lekker bedankt!
Dulci 16 april 2024 08:22
5/5
Veelbelovende producten. De Nasi Trafasie 140 gram pot kopen we nu al geruime tijd. De surprisebox met kookboek via bol besteld en staan in de startblokken om alle soorten te gaan uittesten komende tijd. ...
Roderik 15 april 2024 07:22
5/5
Dikke 5/5 voor de dumplings trafasie en de loempia's
OF 12 april 2024 07:40
5/5
De roti curry en roti masala onze favorieten! ❤️
Felicity 10 april 2024 07:54
5/5
Heerlijk om te genieten van al het lekkers!
Rome 9 april 2024 08:17
5/5
5+ sterren voor de makkelijke kookvideo's. Altijd een feest met jullie recepten 😍
Reno 8 april 2024 07:53
5/5
Wanneer je al jaren lekker geniet van Surinaamseten afhaal en erachter dat ze er faja lobi voor gebruiken. Elke dag thuis Faja Lobi! 😇
Geri 5 april 2024 07:23
5/5
Hallo daar! Deze is zo lekker: Roti Masala Ovenschotel.
GG 4 april 2024 07:33
5/5
10 sterren!
Fom 3 april 2024 08:16
5/5
Gekke producten! Mega chill! 🤗
Carmen 2 april 2024 07:09
5/5
Heerlijk genoten van het paasmenu! 😍
Melissa 29 maart 2024 08:01
5/5
Goedemorgen, we willen een review geven op het product Trassie Trafasie. Wat een ongekende smaakmaker, van je rijsttafelgerechten tot aan in snacks, overal geeft het een vollere smaak aan. 5 sterren dus! Gaan komende tijd jullie andere producten ook proberen. Een nieuwe fan erbij!❤️ ...
Antilia 27 maart 2024 08:00
5/5
Deze combinatie van nasi trafasie en bami trafasie is echt de bom! Lekker met vleesjes van de bbq zo met de zomer 🌞🌞🌞
Roberto 26 maart 2024 07:46
5/5
Picobello van Roberto met een beetje van Faja Lobi ❤️
Goof 25 maart 2024 07:06
5/5
Heerlijk hoe dit recept tot stand is gekomen: Dumplings Trafasie (dumplings met gyoza vellen). Jullie hebben een nieuwsartikel hierover met hoe vouw je dumplings, zo kwam ik bij dit recept t erecht. Ik en mijn vriendin zijn zo enorm gek hierop, en dan maken we er zelf met het recept van onze oma chili saus en speciale sojasaus bij. Oeh! ❤️😍 ...
Remi 22 maart 2024 07:49
5/5
Nasi Goreng Tropical: Oe la la 😊
Vivi 21 maart 2024 07:31
5/5
Moksie Metie Speciaal onze favoriet 💥
anand 20 maart 2024 07:34
5/5
Zo blij mee jullie!!!!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Godjhia (gevulde kokos beignets)

Kokos vulling:
Alle ingrediënten van de kokos vulling in een pan doen en 15 minuten, onder af en toe omscheppen, opkoken tot een vaste massa.
Deeg (voor circa 15 godjhia's):
1. Alle ingrediënten van het deeg in een kom in 3 minuten goed en zacht kneden en het daarna 30 minuten laten rijzen.
2. Vorm vervolgens 15 balletjes uit dit deeg.
3. Rol elk balletje met een deegroller op een met Roti Bakmeel Trafasie bestoven tafel uit tot een diameter van 10 cm.
4. Zet 1 eetlepel van de kokos vulling in het midden en vouw het deeg daarna half om; de randen aan de uiteinden platdrukken en daarna om en om dichtvouwen.
5. Bak het in de olie in 1 1/2 minuut aan weerszijden lichtbruin en laat het op keukenpapier uitlekken.

Ingrediënten
- Kokosvulling: - 450 ml melk - 150 gram suiker - 1-2 theelepels vloeibare rode kleurstof (toko) - 3-4 theelepels gemberpoeder - 150 gram kokos (geraspt) - Deeg: - 350 gr Faja Lobi Roti Bakmeel Trafasie - 120 ml water - 70 ml melk (halfvol) - 2 eetlepels roomboter (gesmolten) - Voor het bakken: - zonnebloemolie
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie