reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Nieuws MILD FAJA LOBI SURINAAMS ETEN

MILD FAJA LOBI SURINAAMS ETEN

 Tips om Faja Lobi gerechten milder naar smaak te bereiden:

 

1. Wokgerechten:

  • Doseer minder dan de aangegeven hoeveelheid van het Faja Lobi product;
  • Voeg naar smaak room, kokosmelk, gebakken uien, tomatenpuree of verse tomaat toe;
  • Voeg naar smaak maïs, uien, prei, doperwten, taugé tijdens het roerbakken toe.

2. Surinaamse Nasi en Bami:

  • Doseer minder dan de aangegeven hoeveelheid van het Faja Lobi product;
  • Voeg per portie van 5 personen 2 theelepels tomatenpuree en/of een handvol gebakken uien toe;
  • Voeg naar smaak maïs, uien, prei, doperwten, taugé tijdens het roerbakken toe.

3. Bij alle gerechten:

4. Voor minder zout smaak:

  • Doseer met afgestreken (medium) eetlepels of voeg minder dan de aangegeven hoeveelheid van het Faja Lobi product toe;
  • Voeg aan de te bereiden gerechten tomatenpuree, uien, verse tomaat of extra groenten toe.