reward
Home Nieuws MILD FAJA LOBI SURINAAMS ETEN

MILD FAJA LOBI SURINAAMS ETEN

 Tips om Faja Lobi Surinaams eten milder te maken:


1. Wokgerechten:

  • Voeg naar smaak room, kokosmelk, gebakken uien, tomatenpuree of verse tomaat toe.
  • Voeg naar smaak maïs, uien, prei, doperwten, taugé tijdens het roerbakken toe.

2. Surinaamse Nasi en Bami:

  • Voeg per portie van 5 personen 2 theelepels tomatenpuree en/of een handvol gebakken uien toe of voeg 1 eetlepel minder van de te gebruiken Faja Lobi Nasi Trafasie en/of Bami Trafasie (roerbakmix) toe. 
  • Voeg naar smaak maïs, uien, prei, doperwten, taugé tijdens het roerbakken toe.

3. Bij alle gerechten:

4. Voor een pittiger smaak:

5. Voor minder zout smaak:

  • Voeg aan de te bereiden gerechten tomatenpuree, uien, verse tomaat of extra groenten toe.