👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Sandhia's Vegetarisch Eten: tips en inspiratie
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Wellington Vleesbroodje Trafasie

Home Recepten
Wellington Vleesbroodje Trafasie
Afbeelding van Wellington Vleesbroodje Trafasie

Bereidingswijze

1. Voorbereiding:

  • STAP 1: Bereid de broodmix volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat het deeg, afgedekt met folie, 30 minuten rijzen. Tip: Gebruik in de broodmix roomboter in plaats van de (in de gebruiksaanwijzing) aangegeven boter voor de bereiding van het deeg.

2. Vulling:

  • STAP 2: Kipfilet in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
  • STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Voeg gepluisde kipfilet, rode peper en maïs hieraan toe, omscheppen, bak het vlees 3 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur; af en toe omscheppen.
  • STAP 5: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en zwarte peper hieraan toe en omscheppen. Hierna het water en de bruine suiker toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen. Vlees laten afkoelen.

3. Deeg:

  • STAP 6: Verdeel het gerezen deeg in 3 grote bollen en rol ze met een deegroller in een ronde pannenkoekvorm uit. Ei klutsen.
  • STAP 7: Verdeel de vulling over het uitgerolde deeg en rol het 3 keer om en om. Plak de uiteinden met een beetje water dicht en bestrijk ze ruim met het geklutste ei.
  • STAP 8: Bak ze circa 20 minuten op 185 graden in een voorverwarmde oven lichtbruin.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip: Laat Wellington Vleesbroodje Trafasie, afgedekt met een theedoek, afkoelen en snijd het daarna in plakjes. Garneer met een saus naar voorkeur.

Variatietip: Voeg in stap 1 één eetlepel Griekse youghurt toe.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

check

Vegetarische Bereidingswijze Faja Lobi: Raadpleeg Sandhia’s Vegetarisch Eten

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Gerard 12 juli 2022 08:46
5/5
Mijn vrouw zegt: ooit weleens wellington gegeten? Nee maar wel wellington vleesbroodje trafasie, ik huh? Mijn vrouw: wacht maar, ik kom thuis volgende dag nouuuu we lage hele avond met riemp je ope op de bank hahahaha te lekker!!! 😎🤣 ...
Aagje 18 april 2022 08:40
5/5
De allerbeste vleesbroodjes. Kennis gemaakt met de wellington en de normale varianten d.m.v. kookvideo😍
VV 23 februari 2021 08:24
5/5
Wellington Vleesbroodje Trafasie: Recept 100% gelukt. Geweldite smaak
Mireille 29 december 2021 09:20
5/5
Marmer Eksi Trafasie, vleesbroodje trafasie, bami in een bowl en saoto. Dat was ons 1e kerstdag menu, GENOTEN 🤗🤗🤗🤗
Pim 13 mei 2024 07:38
5/5
Heerlijke inspiratie voor je weekmenu. Mooie website, goed in elkaar gezet en een fijne nieuwsbrief. 5 sterren verdiend.
Ko v b 10 mei 2024 08:34
5/5
Uitstekende producten! Hoogstaande kwaliteit!
Leopald 9 mei 2024 07:55
5/5
Via YouTube bij jullie kookvideo's terecht gekomen paar jaar terug en pas sindskort achter de geweldige producten gekomen toen onze lokale AH opeens 2 meter had!
Oos 8 mei 2024 08:18
5/5
Dik in orde die Faja Lobi!
Rivan 7 mei 2024 08:00
5/5
Dumplings Trafasie en de Nasi Trafasie met Rollade de allerbeste die ik ooit gegeten heb😍
Gomez 6 mei 2024 07:33
5/5
Al die recepten zijn gewoon top 😋😋😋
samantha 6 mei 2024 03:24
5/5
Het is super verrukelijk! en het het snel te maken! voor mijn kids👍 ik zou het zeker aanraden als je kids hebt en je snel een dine wilt voorbereid groetjes Samantha
Moos 3 mei 2024 07:00
5/5
Oiii lang gewacht op RotiChoti honey chicken. Dit weekend bereiden, leuk dat jullie geluisterd hebben!!!!
Supersnarf 2 mei 2024 08:49
5/5
gebruik al jaren deze prachtige app,en 1 maal per week eten wij een van deze lekkere recepten!
Wilmien 30 april 2024 07:42
5/5
Heerlijke roti's en recepten 😎😋
Godfried 29 april 2024 07:38
5/5
Heerlijk lekker allemaal! 😍❤️
Mimi 26 april 2024 17:15
5/5
Super lekker net gemaakt maar wat doe ik als ik het wil bewaren kan dat en hoe warm ik ze weer op dat ze wel knapperig blijven?
Alm 26 april 2024 07:40
5/5
Top website!
Liza Yvonne Kramer 25 april 2024 13:51
5/5
Ik vind het heel heerlijk ,dat ik het Surinaamse eten kan maken
FF 25 april 2024 07:46
5/5
De heerlijkste producten!
Fiona 24 april 2024 08:05
5/5
Heerlijk allemaal! Heul veul kookvideo's. Fijn ❤️
RKS 24 april 2024 00:00
5/5
Dik verdiend dit mooie kookboek! 10 sterren hoor!
Amey-Lee 23 april 2024 08:11
5/5
Hier een grote fan van jullie merk! We hebben enorm veel potten wekelijks in huis staan. Lekker vers maken, en dan weer in de glasbak, super handig en makkelijk. Heerlijk hoe jullie producte n altijd geuren ❤️ ...
Laurie 23 april 2024 00:00
5/5
Zo gigantisch genoten van jullie Nasi. Daarna dit kookboek gekocht, en echt waar ik kook zo goed tegenwoordig. Naast dat jullie kookboek top recepten heeft, goed beschreven in puntenlijst, e n bij elk recept een QR-code die naar een kookvideo gaat. Spelenderwijs leer je ook gewoon beter koken! Aanrader en betaalbaar voor iedereen. ...
Wonoah 22 april 2024 07:42
5/5
Vlees Loempia Trafoesoesoesoeeee for president! ❤️
Nicolette 19 april 2024 07:36
5/5
Heerlijke eenpansgerecht is deze.... Kippendijenfilet met boontjes. Kopieer maar in de zoekbalk. Leuke kookvideo ook! 😍❤️😘
Thomas 16 april 2024 22:00
5/5
Dat was geweldig lekker bedankt!
Dulci 16 april 2024 08:22
5/5
Veelbelovende producten. De Nasi Trafasie 140 gram pot kopen we nu al geruime tijd. De surprisebox met kookboek via bol besteld en staan in de startblokken om alle soorten te gaan uittesten komende tijd. ...
Roderik 15 april 2024 07:22
5/5
Dikke 5/5 voor de dumplings trafasie en de loempia's
OF 12 april 2024 07:40
5/5
De roti curry en roti masala onze favorieten! ❤️
Felicity 10 april 2024 07:54
5/5
Heerlijk om te genieten van al het lekkers!

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Wellington Vleesbroodje Trafasie

1. Voorbereiding:

  • STAP 1: Bereid de broodmix volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat het deeg, afgedekt met folie, 30 minuten rijzen. Tip: Gebruik in de broodmix roomboter in plaats van de (in de gebruiksaanwijzing) aangegeven boter voor de bereiding van het deeg.

2. Vulling: 

  • STAP 2: Kipfilet in ruim water gaarkoken, afgieten en pluizen.
  • STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) hierin lichtbruin fruiten.
  • STAP 4: Voeg gepluisde kipfilet, rode peper en maïs hieraan toe, omscheppen, bak het vlees 3 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur; af en toe omscheppen. 
  • STAP 5: Voeg Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en zwarte peper hieraan toe en omscheppen. Hierna het water en de bruine suiker toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen. Vlees laten afkoelen.

3. Deeg:

  • STAP 6: Verdeel het gerezen deeg in 3 grote bollen en rol ze met een deegroller in een ronde pannenkoekvorm uit. Ei klutsen.
  • STAP 7: Verdeel de vulling over het uitgerolde deeg en rol het 3 keer om en om. Plak de uiteinden met een beetje water dicht en bestrijk ze ruim met het geklutste ei.
  • STAP 8: Bak ze circa 20 minuten op 185 graden in een voorverwarmde oven lichtbruin.
Ingrediënten
- 1. Vulling:  - 600 gr kipfilet of kippendijenfilet - zonnebloemolie - 1 ui (grote) - 4 teentjes knoflook - halve rode peper - 1 blik (200 gr) maïs - 2 el Faja Lobi Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) - 1½  el tomatenpuree - 1 tl Trassie Trafasie (echte Sandhia's trassie) - 1 tl zwarte peper (gemalen) - ½ kopje (75 ml) water - 1 tl bruine suiker - 2. Deeg: - 500 gr Koopmans Wit Broodmix of roomboter bladerdeeg  - 1 ei
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie