reward
Home Nieuws Tips om Faja Lobi gerechten (naar eigen smaak) milder te maken:

Tips om Faja Lobi gerechten (naar eigen smaak) milder te maken:

 1. Wokgerechten:

  • Voeg room, kokosmelk, gebakken uien, tomatenpuree of verse tomaat naar smaak toe.
  • Voeg naar smaak groenten toe zoals maïs, uien, prei, doperwten, taugé tijdens het roerbakken toe.

2. Surinaamse Nasi en Bami:

  • Voeg per portie van 4 personen 2 theelepels tomatenpuree en/of een handvol gebakken uien toe; of voeg 1 eetlepel minder van de roerbakmix toe. 
  • Voeg naar smaak groenten toe zoals maïs, uien, prei, doperwten, taugé tijdens het roerbakken toe.

3. Bij alle gerechten:

4. Voor een pittiger smaak:

5. Voor minder zout smaak:

  • Voeg aan de te bereiden gerechten tomatenpuree, uien, verse tomaat of extra groenten toe.