reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 8. Vlees Gerechten Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Zalm-Ananas Spiesen met Madam Jeanette mayo

Kookboek Bestellen

8. Vlees Gerechten
Bijgerecht.
Voor 4 personen.
15 minuten.
Mild.
Grillen.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Marinade voor zalm:
STAP 1: Alle ingrediënten in een kom goed met elkaar mengen tot een marinade.
2. Zalm en Ananas:
STAP 2: Schenk de marinade over de zalm (in vierkante blokjes), omscheppen en 10 minuten laten intrekken.
STAP 3: Verse ananas schillen en in vierkante  blokjes snijden; zalm (in vierkante blokjes) en ananas om en om aan de vleespennen rijgen.
STAP 4: Grillpan met 1 eetlepel olie bestrijken, grill de spiesen rondom tot de zalm gaar is.
3. Madam Jeanette Mayo:
STAP 4:  Madam Jeanette Piccalilly (gele sambal)  en mayonaise met elkaar mengen tot een gladde saus.
TIP: Probeer ook deze Sandhia’s Gerechten: Sandhia’s Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip:

Schenk Madam Jeanette mayo over de spiesjes; garneer met sla en tomaat.
De overgebleven ananas dippen met Madam Jeanette mayo.

Variatietip:

Varieer met de zalmfilet met panga of kip en de ananas met paprika.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*