reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 9. Pasta Gerechten Ketjap Bami Speciaal

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Ketjap Bami Speciaal

Kookboek Bestellen

9. Pasta Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 3 personen.
20 minuten.
Mild.
Wokken.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

STAP 1: Eiermie aan 1 liter kokend water toevoegen, 4 minuten koken en afgieten.
STAP 2: 4 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd), knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
STAP 3: Prei (in stukjes), julienne wortel en taugé toevoegen en enkele minuten wokken.
STAP 4: Garnalen, Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), Gekruide Ketjap, tomatenpuree, Trassie Trafasie en pimentpoeder toevoegen en  enkele minuten wokken.
STAP 5: Eiermie toevoegen en het geheel op laag vuur, onder voortdurend omscheppen, 6 minuten opbakken.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia’s Bami en Kookvideo's.

Serveertip:

Garneer met Gebakken Banaan, Ei-Sliertjes of Zuurgoed Trafasie. Gebruik als sambal Faja Lobi Nas-Bami Sambal.

Variatietip:

Varieer de garnalen met kipfilet of de mie met pasta naar voorkeur.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*