Bereidingswijze:
STAP 1: Snijd de aardappel in lange reepjes, in de olie frituren, afscheppen en op een servet uitlekken.
STAP 2: 6 eetlepels olie verhitten, kip en ui toevoegen en gaarbakken.
STAP 3: Nasi Trafasie (roerbakmix), tomatenpuree, paprika (in reepjes), Trassie Trafasie, Madam Jeanette peper, Chinese vijfkruidenpoeder en de gefrituurde aardappel toevoegen en 5 minuten roerbakken.
STAP 4: Het water toevoegen, omscheppen en 5 minuten met deksel op de pan laten sudderen.
TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Surinaamse Roti Gerechten en Kookvideo's
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Verdeel het vlees over de Sandhia's Roti en rol als wrap op.
Variatietip:
Voeg een handvol gebakken uien.