reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 4. Bijgerechten Surinaamse rode peper sambal, vers bereid!

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Surinaamse rode peper sambal, vers bereid!

Kookboek Bestellen

4. Bijgerechten
Bijgerecht.
Voor 12 personen.
35 minuten.
Zeer heet.
Koken.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Vanaf juli a.s. zijn de Surinaamse Faja Lobi producten ook bij Jumbo verkrijgbaar.

Oriental Sligro Toko's Tangerlogo
Bereidingswijze:

STAP 1: Peper wassen en circa 10 minuten in ruim water koken tot ze zacht zijn, daarna afgieten.
STAP 2: De peper in een blender kort grof malen.
STAP 3: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, knoflook daarin lichtbruin fruiten.
STAP 4: Peper (met pit), Trassie Trafasie en suiker toevoegen, omscheppen en 7-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
TIP: Probeer ook deze Surinaamse gerechten: Surinaamse Roti Gerechten en Kookvideo's

Serveertip:

Serveer het als pittige smaakmaker bij Surinaamse gerechten

Variatietip:

Varieer de Adjoema peper met Madam Jeanette peper. Probeer ook eens Madam Jeanette sambal met aardappel

INFORMATIE:
SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*