reward
Home Recepten 7. Vlees Gerechten Surinaamse Roti met zalm op romige masala saus

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Surinaamse Roti met zalm op romige masala saus


7. Vlees Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 4 personen.
30 minuten.
Mild-Kruidig.
Wokken.
 
Ingrediënten:

Vanaf juli a.s. zijn de Surinaamse Faja Lobi producten ook bij Jumbo verkrijgbaar.

Oriental Sligro Toko's
Bereidingswijze:

STAP 1: Paprika (sterretjes of reepjes) en de broccoliroosjes circa 5 minuten in ruim water koken, afgieten en afspoelen met koud water. 
STAP 2: 4 eetlepels olie verhitten en de zalm (in blokjes) hierin aan weerszijden enkele minuten lichtbruin bakken.
STAP 3: Roti Dési Masala (woksaus) en Trassie Trafasie hieraan toevoegen, omscheppen en 10 minuten op laag vuur laten sudderen.
STAP 4: De laatste 5 minuten de broccoli en de paprika toevoegen. 
TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Surinaamse Roti Gerechten en Kookvideo's

Serveertip:

Serveren met Sandhia's Roti.  

Variatietip:

Strooi 1 eetlepel bloem over de zalm vóór het bakken, schep het goed om zodat de bloem over alle moten goed verdeeld is; hierdoor kleeft de zalm nl. niet aan de bodem van de wok.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*