Bereidingswijze:
STAP 1: Aardappelen (geschild) in partjes snijden, 4 minuten voorkoken en afgieten.
STAP 2: Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen, daarna in een laagje olie op matig vuur lichtelijk bruin bakken.
STAP 3: In dezelfde olie ui (gesnipperd), knoflook (geperst) en Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten.
STAP 4: Roti Kip Masala, tomatenpuree, bouillonpoeder en eventueel bruine suiker toevoegen, omscheppen en 1 minuut bakken.
STAP 5: Eieren en aardappelen toevoegen, omscheppen en enkele minuten opbakken.
STAP 6: Het water langs de zijkant rondom toevoegen en 10-15 minuten met deksel op pan op matig vuur laten pruttelen; tussentijds eenmaal omscheppen. De laatste 2 minuten de tomaat (in stukjes) toevoegen, omscheppen en even verder laten pruttelen.
TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Surinaamse Roti Gerechten en Kookvideo's
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Serveren met Sandhia's Roti, garneer met de selderij.
Variatietip:
Voeg 250 gr kousenband toe.