Bereidingswijze:
1. Macaroni:
STAP 1: Macaroni volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
2. Ei-Sliertjes: Recept Ei-Sliertjes
3. Garnaal Speciaal:
STAP 3: 6 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 4: Garnalen en kip hieraan toevoegen en gaarbakken.
STAP 5: Bami Trafasie (roerbakmix), piment, bosuien (schuin gesneden), julienne wortel, Trassie Trafasie en tomatenpuree toevoegen en 4 minuten roerbakken.
STAP 6: Macaroni toevoegen en circa 8 minuten, onder voortdurend, op laag vuur opbakken.
STAP 7: Pinda Sambel bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
TIP: Probeer ook deze Surinaamse Macaroni: Surinaamse Macaroni en Kookvideo's
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Serveer de macaroni met Garnaal Speciaal en Ei-Sliertjes; schenk naar smaak Pinda Sambel Trafasie over de macaroni.
Variatietip:
Varieer de kip en garnaal met Quorn.