reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 8. Vlees Gerechten Snesie saté met Chinese fried rice

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Snesie saté met Chinese fried rice

Kookboek Bestellen

8. Vlees Gerechten
Bijgerecht.
Voor 5 personen.
35 minuten.
Mild.
Grillen.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Snesie Saté:
STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.
2. Pinda Sambel Trafasie: 
STAP 4: Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toevoegen;
STAP 5: Het water erover schenken;
STAP 6: Kook het roerend enkele minuten op matig vuur tot de gewenste dikte.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip:

Serveren met Chinese fried rice, schenk Pinda Sambel Trafasie over de Snesie saté. Heerlijk met Roti Sambal Trafasie.

Variatietip:

Ook lekker met Sandhia's bami of Sandhia's nasi.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*