reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 15. Vegetarische Gerechten Snelle Vega Nasi (met Vegetarische Kipstukjes)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Snelle Vega Nasi (met Vegetarische Kipstukjes)

Kookboek Bestellen

15. Vegetarische Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 5 personen.
20 minuten.
Mild-Kruidig.
Bakken.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

STAP 1: Basmati rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
STAP 2: 5 eetlepels zonnebloemolie verhitten en ui daarin lichtbruin fruiten; vegetarische kipstukjes (in reepjes gesneden) toevoegen, omscheppen en in 3-5 minuten goudbruin bakken.
STAP 3:  Prei (in schijfjes gesneden), julienne wortel toevoegen en 4 minuten roerbakken.
STAP 4: Voeg toe Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix), Faja Lobi Gekruide Ketjap en tomatenpuree, roerbak het 2 minuten. De gekookte Basmati rijst toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Vegetarische Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip:

Garneren met selderij (gehakt); heerlijk met Zuurgoed Trafasie.

Variatietip:

Varieer de Vegetarisch Kipstukjes met andere vleesvervangers naar voorkeur.

INFORMATIE:
  • INFORMATIE: Sandhia’s Recepten gaat mee in de algehele bewustwording van de laatste jaren, waarbij mensen steeds duurzamer en gezonder zijn gaan eten. Wij vinden het namelijk belangrijk om ook een eigen culinaire bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van duurzaam eten en daarmee een beter milieu en dierenwelzijn. Klinkt 'duurzaam' als 'niet lekker'? Onjuist! Met Sandhia’s Recepten is ook duurzaam eten bereid met o.a. vleesvervangers, vegetarische producten, biologische groenten, even lekker! 
  • Kookboek Sandhia’s Recepten
  • Voedingsinformatie
  • Vegetarische bereidingswijze
  • Milde bereidingswijze
SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*