reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 8. Vlees Gerechten Saté Paramaribo (saté met pinda sambel)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Saté Paramaribo (saté met pinda sambel)

Kookboek Bestellen

8. Vlees Gerechten
Bijgerecht.
6 stuks voor 3 personen.
15 minuten.
Mild-Kruidig.
Grillen.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Saté Paramaribo:
STAP 1: Voeg Nasi Trafasie aan kippendijenfilet (in blokjes) toe, goed mengen en 15 minuten marineren. Rijg het vlees aan de satéstokjes.
STAP 2: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill de saté 10-15 minuten op matig vuur; tussentijds enkele keren omdraaien
STAP 3: Bestrijk de saté halverwege met boter, nog even grillen tot het vlees gaar is..   
2. Pinda Sambel Trafasie (satésausmix met crunchy vers gebrande pinda's):
Voeg 200 gram Pinda Sambel Trafasie in een steelpan toe, schenk hieraan 200 ml water, roerend koken tot de gewenste dikte.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's Gerechten: Saté en Spiesjes en Kookvideo's.

Serveertip:

Schenk Pinda Sambel Trafasie over de saté.  

Variatietip:

Varieer de kippendijenfilet met lamsvlees.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*