Bereidingswijze:
s (in dunne partjes) in ruim water circa 5 minuten beetgaar voorkoken, afgieten en in een ovenschaal verdelen.
STAP 2: Kousenband Trafasie (roerbakmix) met de olie goed mengen, schenk het over de aardappels en schep ze lichtelijk om.
STAP 3: Rooster de aardappels circa 20 minuten in de oven op 200 graden.
2. Zalm:STAP 4: Alle ingrediënten in een kom goed met elkaar mengen tot een marinade.
STAP 5: Verdeel 4 zalmmoten in een ovenschaal en schenk de marinade erover, bestrijk het rondom de zalm en laat het 10 minuten intrekken.
STAP 6: Rooster de zalm circa 10 minuten op 200 graden in de oven.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten:
Overige Oven Gerechten en
Kookvideo's.
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Serveer de ovenaardappels met de zalm, Madam Jeanette saus en groente naar keuze.
Maak de Madam Jeanette saus als volgt: Meng 5 el Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) met 3 el honing en 2 el yoghurt.
Variatietip:
Varieer de zalm met pangafilet.