Bereidingswijze:
l omscheppend, enkele minuten lichtelijk bakken en afscheppen.
Tip: Een flinterdunne laag rondom de tahoe vooraf afsnijden om de stremsel (die een bittere smaak geeft) te verwijderen.
STAP 2: Bami Trafasie (roerbakmix), rijstwijn, piment, basterd suiker, plum saus, tomatenpuree en Madam Jeanette peper in een kom toevoegen en goed mengen tot een marinade.
STAP 3: Marinade over de tahoe verdelen, omscheppen en 10 minuten marineren.
STAP 4: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 5: Tahoe hieraan toevoegen en omscheppen.
STAP 6: De tahoe 15 minuten op matig vuur met deksel op de pan, onder tussentijds omscheppen, laten pruttelen.
STAP 7: De laatste minuut sesamolie toevoegen, omscheppen en even verder laten pruttelen.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten:
Vegetarische Gerechten en
Kookvideo's.
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Serveer de tahoe met rijst en snijbonen; ook lekker met Sandhia’s Roti. Garneer met Zuurgoed Trafasie.
Variatietip:
Varieer de tahoe met vegakip.