reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 6. Sandhia's Roti Gerechten RotiTosti Kip Masala (Sandhia’s Roti getoast en gevuld met masala...

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

RotiTosti Kip Masala (Sandhia’s Roti getoast en gevuld met masala kip en saus)

Kookboek Bestellen

6. Sandhia's Roti Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 4 personen.
20 minuten.
Mild-Kruidig.
Toasten.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1.Kip Masala:
STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
STAP 2: Kipfilet (in reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
STAP 3: Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala) en kip bouillonpoeder toevoegen en omscheppen.
STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen. 
STAP 5: Verdeel de kip masala en Zuurgoed Trafasie over een Sandhia’s Roti, schenk Madam Jeanette saus erover, half vouwen en toast het  enkele minuten totdat de buitenkant warm en knapperig is. Herhaal dit met de overgebleven Sandhia’s Roti.
2. Madam Jeanette Saus: Zie Recept Dressing Trafasie
TIP: Probeer ook deze exclusieve gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip:

Snijd de RotiTosti door het midden.

Variatietip:

Voeg 1 theelepel geroosterde komijnzaad in stap 3 toe.  

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*