reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 6. Sandhia's Roti Gerechten 0. Surinaamse Roti met spitskool en kip en masala

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

0. Surinaamse Roti met spitskool en kip en masala

Kookboek Bestellen

6. Sandhia's Roti Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 4-5 personen.
15 minuten.
Romig-Kruidig.
Wokken.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

STAP 1: 6 eetlepels zonnebloemolie verhitten, ui (gesnipperd), knoflook (fijn geperst) hieraan toevoegen en lichtbruin fruiten.
STAP 2: Kippendijenfilet (reepjes) toevoegen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken. 
STAP 3: Roti Kip Masala (traditionele Hindoestaanse masala poeder), kippenbouillon poeder, Madam Jeanette peper, Trassie Trafasie, Pinda Sambel Trafasie toevoegen en omscheppen.
STAP 4: Spitskool (fijngesneden) erbij doen en omscheppen.
STAP 5: Het water erover schenken en 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
STAP 6: De laatste 2 minuten de tomaat (in partjes) toevoegen.  
TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Sandhia's Roti Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip:

Serveren met Sandhia's Roti.

Variatietip:

Voeg samen met de tomaat 1 eetlepel Faja Lobi Gekruide ketjap (te koop bij Albert Heijn).

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*