Bereidingswijze:
izen.
STAP 2: 7 eetlepels olie verhitten, uien (in halve ringen) en knoflook (fijn geperst) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 3: Voeg de gepluisde kip en rode adjoema peper hieraan toe, bak het omscheppend enkele minuten op matig vuur.
STAP 4: Voeg Nasi Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix), Pinda Sambel, tomatenpuree, Trassie Trafasie en piment hieraan toe, omscheppen, en circa 15 minuten met deksel op de pan op matig vuur koken; af en toe omscheppen.
STAP 5: Het water toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur opbakken; af en toe omscheppen.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten:
Sandhia's Broodjes en
Kookvideo's.
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Snijd de broodjes doormidden en verdeel wat sla erover; leg op elk broodje een flinke lepel pulled chicken en garneer met Zuurgoed Trafasie. Schenk Sweet Chili Trafasie erover.
Variatietip:
Varieer het broodje met stokbrood, Sandhia’s Roti, Sandhia's nasi of bami. Vervang de kip door varkenshaas voor een heerlijk pulled pork of door kippendijenfilet voor een sappiger vlees.