Sandhia's pannenkoek

Techniek: Bakken Aantal personen: 4 personen Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Afbeelding van Sandhia's pannenkoek

Bereidingswijze

In een grote kom toevoegen: Roti Bakmeel Trafasie, bruine suiker, rozijnen, amandelschaafsel, appel (geschild en geraspt), eieren, vanillesuiker, kaneel, snufje zout, rum aroma en amandel aroma. Melk toevoegen en met een garde mixen tot een glad beslag. Koekenpan goed verhitten, verwarm hierin een klontje boter; verdeel 2 pollepels beslag in de koekenpan, beweeg de pan zodat het beslag over de gehele bodem uitloopt, bak deze kant van de pannenkoek circa 2 minuten. Maak hierna de kantjes en de onderkant ervan met een spatel los en draai het om, bak ook deze kant circa 2 minuten mooi bruin. Herhaal dit tot het beslag op is.


Dit recept is geprint vanaf de website Sandhia’s Recepten - Faja Lobi, kijk voor heerlijke recepten op https://www.fajalobi.nl/recepten/

• Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 hier: https://www.sandhiasrecepten.nl/