reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 1. Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen Petjel Trafasie (pikante groentesalade)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Petjel Trafasie (pikante groentesalade)

Kookboek Bestellen

1. Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen
Voorgerecht.
Voor 4 personen.
20 minuten.
Pikant.
Koken.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:
  • 300 gr kousenband (haricots verts of sperziebonen)
  • kleine spitskool
  • 250 gr taugé
  • 1 pak (200 gr) Faja Lobi Petjel Trafasie (pindasatésaus voor petjel)
  • 2 plakjes Madam Jeanette peper
  • 150 ml water

Bereidingswijze:

STAP 1: Kousenband (haricots verts of sperziebonen) in lengte van 4 - 5 cm snijden en de spitskool in lengte van 4 - 6 cm grof snijden.
STAP 2: Alle groenten wassen, kook ze in een pan 3-4 minuten beetgaar, daarna afgieten.
STAP 3: Petjel Trafasie (pindasatésaus voor petjel) en Madam Jeanette peper in een steelpan toevoegen, schenk het water erover, kook het roerend enkele minuten op matig vuur tot de gewenste dikte.
TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Groenten Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip:

Maak porties van een mix van deze groenten; garneer met Petjel Trafasie. Ook lekker met Javaanse Saté, Baka Bana of Oosterse Drumsticks.

Variatietip:

Combineer dit gerecht eens met cherry tomaten.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Quint
Super vegetarisch gerecht, ga ik zeker aanraden bij vrienden en familie.
Naam:*
Email:*
Bericht:*