reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Paprika Trafasie (paprika gevuld met light spicy tonijn)

Kookboek Bestellen

Surinammseten
Hapjes Tussendoor.
4
15 minuten.
Mild-Pikant.
Oven.
 
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Voorbereiding:
Tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C of de grillplaat
2. Paprika Trafasie:
Rooster de hele paprika’s (met steel en zaadlijsten) tot het vel gerimpeld en iets verkoold is; doe ze hierna in een plasticzakje om ze af te laten koelen, het vel laat dan makkelijker los.
Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise, Knoflook Trafasie en Madam Jeanette Trafasie; eventueel zout naar smaak toevoegen.
Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen; vul de reepjes paprika met de vulling en rol ze op.

Serveertip:

Heerlijk met stokbrood; garneer met selderij of bieslook.
Gebruik als verfrisser Faja Lobi Cherry Bouquet Trafasie (the real Sranang softdrink) of Sandhia's cocktails, shakes, punch.

Variatietip:

Varieer de tonijn eens met zalm en de halvanaise met roomkaas.

INFORMATIE:
SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*