Bereidingswijze:
STAP 1: Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, kip (in blokjes) en ui (gesnipperd) hierin bakken tot het gaar is.
STAP 3: Surinam Trafasie (roerbakmix), Hoi Sin Sauce, gember, bruine suiker en paksoi (in stukjes gesneden) toevoegen en enkele minuten wokken.
STAP 4: Maïzena in het water goed oplossen, toevoegen en het geheel 10-15 minuten op zacht vuur koken.
TIP: Probeer ook deze Surinaamse Gerechten: Groenten Gerechten en Kookvideo's
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Serveren met de Kotomisi Basmati.
Variatietip:
Voeg 100 gram Masterbeef Zoutvlees toe;
Voeg 1 eetlepel boter en mespunt Trassie Trafasie (Surinaamse trassie) toe.