reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Nieuws Originele Surinaamse Producten

Originele Surinaamse Producten

Originele Surinaamse Producten:
De Surinaamse huisvrouw is in de dosering van de verschillende ingrediënten een ware kunstenaar; zij bereid haar gerechten nl. op gevoel, omdat ze alles in haar hoofd heeft zitten. Dit veroorzaakt een groot probleem voor de jonge Surinamer, die ook wil genieten van al het heerlijks van mama, maar ook Nederlandse landgenoten raken zonder adequate hulp al gauw het spoor bijster.

Dit probleem is opgelost met kwalitatief hoogwaardige Surinaamse producten van gerenommeerde Surinaamse merken, vervaardigd volgens dezelfde geheime recepten van mama; hieraan is de Surinamer dan ook zeer gehecht is, andere merken worden niet gebruikt.


Ter informatie:
In Nederland duiken er steeds meer nieuwe producten van onbekende merken op, die claimen authentiek en traditioneel Surinaams te zijn; uit onderzoek blijkt echter dat de gerechten bereid met deze merken verre van authentiek Surinaams te zijn en een geheel andere niet-Surinaamse smaak te hebben. Toko’s verkopen deze vervalse ''Surinaamse'' producten dan ook terecht niet!


Overzicht bekendste merken, gebruikt in de Surinaamse keuken:

 1. Faja Lobi
 2. Masterbeef
 3. Fernandes
 4. Parbo
 5. Kotomisi
 6. Morjon
 7. Nandan
 8. Brunswick
 9. Mee Chun
 10. Laigsingh
 11. Aji-No-Moto
 12. Soubry
 13. Akash
 14. Supermalt
 15. Trio stout
 16. Foco
 17. KTC
 18. Encona
 19. Busta
 20. Skippy
 21. Nestle
 22. Khanum
 23. Harina Pan
 24. Cawoods
 25. Old Jamaica
 26. Nido
 27. Knorr Aromat
 28. YumYum
 29. Lee Kum Kee