reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 8. Vlees Gerechten Moksie Metie (geroosterde kippenbouten)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Moksie Metie (geroosterde kippenbouten)

Kookboek Bestellen

8. Vlees Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 4 personen.
30 minuten.
Mild.
Roosteren.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

STAP 1: Knoflook (geperst), rijstazijn en rum toevoegen aan Moksie Metie Trafasie (marinade) en goed mengen.
STAP 2: Doe de kippenbouten in een ovenschaal, schenk de marinade erover, verdeel de marinade met een kwast over het vlees.
STAP 3: Marineer het vlees hiermee 2-3 uur of een nacht van tevoren.
STAP 4: Rooster het vlees 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar; snijd het vlees in reepjes.
TIP: Probeer ook deze  gerechten: Sandhia's Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's.

Serveertip:

Serveren met o.a. Sandhia’s Nasi of Sandhia’s Bami.

Variatietip:

Voeg 2 theelepels Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) aan de marinade toe.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*