reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 1. Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen Luxe Garnalen Cocktail (frisse cocktail met milde gele sauce)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Luxe Garnalen Cocktail (frisse cocktail met milde gele sauce)

Kookboek Bestellen

Surinammseten
1. Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen
Voorgerecht.
Voor 4 personen.
10 minuten.
Mild.
Bakken en Mengen.
 
Ingrediënten:
  • 1 bak (250 gram) cherrytomaten
  • 1 rijpe mango
  • 2 avocado’s
  • 1 krop botersla
  • 1 pot (200 gram) Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie
  • 250 gram cocktailgarnalen
  • zonnebloemolie
  • honing
  • 4 cocktailglazen

Bereidingswijze:

De garnalen enkele minuten in 2 eetlepels olie gaarbakken of grillen.
Maak de Madam Jeanette dressing door 5 eetlepels Madam Jeanette Trafasie te mengen met 2 eetlepels honing.

Serveertip:

Verdeel de sla (in stukjes) over de cocktailglazen, daarna de garnalen, mango (in blokjes of reepjes), avocado’s (geschild in stukjes gesneden) en de cherrytomaten (gehalveerd); schenk de Madam Jeanette Dressing erover.
Gebruik als verfrisser Faja Lobi Cherry Bouquet Trafasie (the real Sranang softdrink) of Sandhia's cocktails, shakes, punch.

Variatietip:

Verdeel een handvol druiven en ananasstukjes over de sla. Varieer de garnaal met gegrilde Vega Quorn stukjes of gerookte kip.

INFORMATIE:
SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*