Bereidingswijze:
STAP 1: Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
STAP 2: 6 eetlepels olie verhitten, ui hierin lichtbruin fruiten.
STAP 3: Kipfilet (in reepjes) toevoegen en gaarbakken.
STAP 3: Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie, aardappel (in dunne plakjes) en kousenband (in stukjes) aan de kip toevoegen, omscheppen en enkele minuten bakken.
STAP 4: Het water toevoegen, omscheppen en 20 minuten, onder af en toe omscheppen, op laag vuur koken.
TIP: Probeer ook deze Surinaamse Gerechten: Groenten Gerechten en Kookvideo's
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Serveren met Kotomisi Basmati.
Variatietip:
Voeg 1 eetlepel boter toe. Varieer de kip met vlees naar keuze of met sojabrokken.