reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 14. Groenten Gerechten Kousenband met kabeljauw

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Kousenband met kabeljauw

Kookboek Bestellen

Surinammseten
14. Groenten Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 4 personen.
25 minuten.
Mild-Kruidig.
Wokken.
 
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

STAP 1: Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
STAP 2: Kousenband in stukjes snijden, wassen en 5 minuten in ruim water voorkoken. 
STAP 3: Kabeljauwfilet in blokjes snijden, met de bloem besmeren, daarna in 6 eetlepels olie bakken en afscheppen.
STAP 4: ui (gesnipperd) en knoflook (uitgeperst) in overgebleven olie enkele minuten fruiten.
STAP 5: Hieraan toevoegen Tonight Trafasie of Kousenband Trafasie (vers bereide roerbakmix), Pinda Sambel Trafasie, tomatenpuree, Trassie Trafasie, aardappel (in dunne plakjes), kousenband en de gebakken kabeljauwfilet, omscheppen en enkele minuten bakken.
STAP 6: Het water toevoegen, omscheppen en 15 minuten op laag vuur koken.
STAP 7: De laatste 5 minuten de tomaat (in partjes) toevoegen.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Groenten Gerechten en Kookvideo's

Serveertip:

Serveren met Kotomisi Basmati

Variatietip:

Varieer de kousenband met sperziebonen. Voeg een plakje Madama Jeanette peper toe

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Jacqueline
Hoi
Naam:*
Email:*
Bericht:*