Bereidingswijze:
1. Kippenlever:
STAP 1: Kippenlever in ruim water circa 5 minuten gaar koken, in een vergiet afgieten, afspoelen met koud water en in blokjes snijden.
STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten.
STAP 3: Kippenlever hieraan toevoegen en 3 minuten roerbakken.
STAP 4: Nasi Trafasie Speciaal (roerbakmix), piment, Trassie Trafasie en tomatenpuree toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op zacht vuur koken.
2. Bruine Bonen Compleet: Recept B. B. R. Compleet
TIP: Probeer ook deze Surinaamse gerechten: Kippenlever en Kookvideo's
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Serveer de kippenlever met B. B. R. Compleet; garneer met Zuurgoed Trafasie.
Variatietip:
Voeg 100 gram Masterbeef Zoutvlees aan de B. B. R. toe.