Bereidingswijze:
STAP 1: Moksie Speciaal Trafasie (vers bereide marinade) over het vlees verdelen, voeg gember, Chinese vijfkruidenpoeder, mandarijn (uitgeperst) en honing hieraan toe en schep het goed om.
STAP 2: Marineer het vlees 2-3 uur of een nacht van tevoren.
STAP 3: Doe het gemarineerd vlees in een ovenschaal, verdeel de overblijvende marinade erover.
STAP 4: Grill het 20-25 minuten in de oven op 200 graden.
STAP 5: Bestrijk de karbonade na het grillen met 2 eetlepels honing.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Speciale Vlees Gerechten en Kookvideo's
Afbeeldingen bereidingswijze:
Variatietip:
Varieer de kipkarbonade met varkenshaas, varkenslappen, schouderkarbonade of vlees naar keuze.
Marineer het vlees eens met Faja Lobi Barbecue Trafasie (marinade).