reward
Surinaams Kookboek Bestellen

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Grilled Zalm Tropicana

Kookboek Bestellen

Surinammseten
1. Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen
Voorgerecht.
Voor 4 personen.
15 minuten.
Mild-Kruidig.
Koken en Grillen.
 
Ingrediënten:
  • 1 zoete patat/aardappel (circa 300 gr)
  • 500 gram zalm
  • zout
  • witte peper
  • 5 el Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce)
  • 2 el yoghurt
  • 1 krop botersla
  • 1 verse ananas (in plakjes)

Bereidingswijze:

STAP 1: Zoete patat (in dunne plakjes) in ruim water circa 4 minuten koken en afgieten. 
STAP 2: Zalm in 4 gelijke delen verdelen, besmeer ze met zout en witte peper naar smaak.
STAP 3: Grill ze in de oven op 200 graden gaar. 
STAP 4: Maak een dressing door de Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) te mengen met de yoghurt. 
TIP: Probeer ook deze Sandhia's Salades: Maaltijd Salades en Kookvideo's

Serveertip:

Verdeel de botersla, ananas (in ronde schijven), zoete aardappel (in ronde schijven) naar behoefte over een bord, plaats de zalm er bovenop; schenk de dressing over de zalm.

Variatietip:

Varieer de zalm met kabeljauw.   

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Sjors
Wat een top recept, helemaal lekker als je de zalm op de BBQ legt met een beetje moksie metie
Naam:*
Email:*
Bericht:*