reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 13. Vis Gerechten Garnaal Masala (garnaal op romige masala saus)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Garnaal Masala (garnaal op romige masala saus)

Kookboek Bestellen

Surinammseten
13. Vis Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 4 personen.
25 minuten.
Mild-Kruidig.
Wokken.
 
Ingrediënten:
  • 200 gram broccoliroosjes
  • 200 gram krieltjes (voorgekookt)
  • 5 eetlepels Kronto Mirkie Trafasie (Surinaamse kokosmelk)
  • 300 gram garnalen
  • 5 eetlepels zonnebloemolie
  • 3 sjalotjes
  • 1 tomaat
  • 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Masala Trafasie (woksaus)

Vanaf juli a.s. zijn de Surinaamse Faja Lobi producten ook bij Jumbo verkrijgbaar.

Oriental Sligro Toko's Tangerlogo
Bereidingswijze:

Olie verhitten, garnalen en sjalotjes hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken. Roti Masala Trafasie (woksaus), 1/2 kopje water, krieltjes en kokosmelk toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10-15 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten broccoli en tomaat (in partjes) toevoegen.

Serveertip:

Serveren met Sandhia's Roti Trafasie (echte Surinaamse roti), rijst of stokbrood.

Variatietip:

Varieer Faja Lobi Roti Masala Trafasie met Faja Lobi Roti Masala Speciaal.

Voor meer Masala Gerechten, raadpleeg Roti Gerechten en Masala Gerechten.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Tim
Hmmmm super met bijv ook black tiger garnalen
Naam:*
Email:*
Bericht:*