reward
Surinaams Kookboek Bestellen

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Empanadas Trafasie

Kookboek Bestellen

1. Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen
Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen
20 stuks voor 10 personen.
45 minuten.
Mild-Kruidig.
Oven.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Vulling:
STAP 1: Olie verhitten, fruit de ui (fijn gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin. Voeg het gehakt hieraan toe en bak het al omscheppend in ca. 4 minuten rul en bruin. Bami Trafasie en Trassie Trafasie toevoegen en omscheppen.
STAP 2: Voeg de Mexicaanse roerbakmix en Madam Jeanette peper toe, omscheppen en bak 5 minuten, met deksel op de pan, mee.
STAP 3: Voeg de kidneybonen (uitgelekt), mais (uitgelekt) en de gezeefde tomaten passata toe en omscheppend enkele minuten bakken; voeg Faja Lobi Gekruide Ketjap toe, omscheppen en laten afkoelen.
 2. Bladerdeeg: 
STAP 5: 1 eetlepel vulling in het midden van elk bladerdeeg doen, half omvouwen, randen platdrukken en om en om dichtvouwen. Kluts de eieren en bestrijk de empanadas ermee.
3. Oven: 
STAP 6: De empanadas in een voorverwarmde oven 25 minuten op 200 graden goudbruin bakken.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Hapjes en Kookvideo's.

Serveertip:

Spice it met Roti Sambal Trafasie.

Variatietip:

Varieer kipgehakt met rundergehakt.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*