reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 13. Vis Gerechten Dési Garnalen Masala (garnalen in romige masala saus)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Dési Garnalen Masala (garnalen in romige masala saus)

Kookboek Bestellen

Surinammseten
13. Vis Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 4 personen.
20 minuten.
Romig-Kruidig.
Wokken.
 
Ingrediënten:
  • 400 gram Kotomisi Basmati (rijst speciaal voor Sandhia's Rijst Gerechten)
  • 200 gr garnalen (grote met staart)
  • 1 pot (360ml) Faja Lobi Roti Dési Masala (vers bereide woksaus)
  • 150 gram sugar snaps of kouseband, zonnebloemolie, 1 ui, 1 kleine (200 gram) halfrijpe bakbanaan

Bereidingswijze:

1. Sugar snaps met bakbanaan (gesneden in plakjes van 1cm) in ruim water in 5 minuten gaarkoken en uitlekken.
2. Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op verpakking bereiden.
3. 5 eetlepels olie verhitten, garnalen en de ui (gesnipperd) hieraan toevoegen en enkele minuten wokken
4. 360 ml Roti Dési Masala (vers bereide woksaus), 1 kopje (150ml) water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met deksel op pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
5. De laatste 5 minuten de sugarsnaps en bakbanaan toevoegen.

Serveertip:

Serveren met Kotomisi Basmati.

Variatietip:

Varieer de Roti Dési Masala (woksaus) eens met de volgende woksauzen en marinade: 1. Roti Masala Trafasie 2. Roti Redie Masala 3. Roti Madam Jeanette 4. Chicken Masala Trafasie 5. Kip Masala Trafasie (marinade). Varieer de bakbanaan met krieltjes en de sugarsnaps met haricots.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*