Bereidingswijze:
STAP 1: Garnalen 10 minuten met rijstwijn marineren. Kotomisi Basmati bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Paksoi in stukjes snijden, in ruim water 3 minuten koken en daarna afscheppen. Maïzena in het water oplossen.
STAP 2: Garnalen in 2 eetlepels olie licht roze bakken en afscheppen.
STAP 3: 4 eetlepels olie verhitten en ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 4: Kousenband Trafasie (roerbakmix) toevoegen en omscheppen.
STAP 5: Paksoi, rode wijnazijn, opgeloste maïzena, gemberpoeder en bruine suiker toevoegen en 4 minuten koken.
STAP 6: De laatste minuut garnalen en sesamolie toevoegen en omscheppen.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Garnaal Gerechten en Kookvideo's
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Serveren met Kotomisi Basmati.
Variatietip:
Varieer de garnalen met vis of tahoe.