reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 1. Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen Broodje Yangtori (brood belegd met speciale saté)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Broodje Yangtori (brood belegd met speciale saté)

Kookboek Bestellen

1. Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen
Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen
Voor 5 personen.
20 minuten.
Mild.
Grillen.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Yangtori:
STAP 1: Meng Witte Nasi Trafasie (vers bereide roerbakmix) met de rijstwijn tot een marinade; voeg de marinade aan de kippendijenfiletreepjes toe en meng het goed met het vlees.
STAP 2: Marineer het vlees 5 minuten en rijg het daarna aan de satéstokjes.
STAP 3: Bestrijk de grillpan met 1 eetlepel olie, grill het vlees hierop, onder regelmatig omdraaien, op matig vuur tot het gaar is.
STAP 4: Glaceer Yangtori met honing
2. Ketjap Sambal Saus: Zie Recept Ketjap Sambal Saus
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Broodjes en Kookvideo's.

Serveertip:

Snijd de Sandhia's Puntjes open, beboter beide zijden en beleg ze met Yangtori, komkommer, taugé en rode paprika; schenk de Ketjap Sambal Saus lichtelijk over het vlees.

Variatietip:

Garneer eens met Faja Lobi Zuurgoed Trafasie.

INFORMATIE:
SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*