Bereidingswijze:
in halve ringen) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 2: Kippendijenfilet (gehalveerd) en Madam Jeanette peper toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
STAP 3: Voeg Bami Trafasie (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, gember, Trassie Trafasie, tomaten (in stukjes gesneden) en honing toe, omscheppen en enkele minuten op matig vuur bakken.
STAP 4: Het water toevoegen en 25 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten pruttelen.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten:
Belegde Broodjes en Bara en
Kookvideo's.
Afbeeldingen bereidingswijze:
Serveertip:
Snijd de broodjes open, beboter beide zijden en beleg ze met het warm vlees, tomaten (in plakjes), komkommer (in plakjes) en rode ui (in ringen); verdeel naar smaak vleesjus erover.
Variatietip:
Ook heerlijk met Zuurgoed Trafasie.