reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 1. Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen Broodje kip masala (brood belegd met kip masala)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Broodje kip masala (brood belegd met kip masala)

Kookboek Bestellen

1. Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen
Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen
6 personen.
15 minuten.
Mild-Kruidig.
Wokken.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Kip Masala:
STAP 1: Olie verhitten, ui, knoflook en Madam Jeanette peper hierin lichtbruin fruiten.
STAP 2: Kipfilet (in reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken; tussentijds omscheppen.
STAP 3: Roti Kip Masala of Singh Masala (traditionele Hindoestaanse masala) en kippenbouillon poeder toevoegen en omscheppen.
STAP 4: Het vlees 10-15 minuten, met deksel op pan, op matig vuur laten sudderen; tussentijds omscheppen en nog even laten sudderen. 
2. Broodje Kip Masala:
Snijd de broodjes open, beboter ze en verdeel kip masala erover; garneer met Zuurgoed Trafasie en schenk Roti Dippy Saus erover.
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Belegde Broodjes en Bara en Kookvideo's.

Serveertip:

Heerlijk als hapje tussendoor of voor bij de lunch.

Variatietip:

Varieer de kip met garnalen, lamsvlees of met vlees(vervangers) naar eigen voorkeur.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*