reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 8. Vlees Gerechten BBQ Biryani (geroosterde kippenbouten met gele rijst)

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

BBQ Biryani (geroosterde kippenbouten met gele rijst)

Kookboek Bestellen

Surinammseten
8. Vlees Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 4 personen.
30 minuten.
Kruidig.
Roosteren.
 
Ingrediënten:

Vanaf juli a.s. zijn de Surinaamse Faja Lobi producten ook bij Jumbo verkrijgbaar.

Oriental Sligro Toko's Tangerlogo
Bereidingswijze:

STAP 1: Meng de Bacardi rum met Barbecue Trafasie (marinade).
STAP 2: Voeg de marinade aan de kippenbouten (gehalveerd) toe en marineer 2-3 uur of marineer ze een nacht van tevoren.
STAP 3: Leg het vlees op een ovenschaal en verdeel de overgebleven marinade erover.
STAP 4: Rooster het 25-30 minuten in de oven op 200 graden gaar.
TIP: Probeer ook deze Surinaamse Gerechten: Barbecue Gerechten en Kookvideo's

Serveertip:

Snijd het vlees in plakjes en serveer het met o.a. Moksie Alesie Trafasie; schenk de jus over het vlees.

Variatietip:

Varieer de kippenbouten met kippendijenfilet of drumsticks.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*