reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 13. Vis Gerechten Bara met bakkeljauw

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Bara met bakkeljauw

Kookboek Bestellen

13. Vis Gerechten
Voorafjes, Salades, Hapjes en Lekkernijen
Voor 6 personen.
40 minuten.
Mild-Kruidig.
Koken en Bakken.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Vanaf juli a.s. zijn de Surinaamse Faja Lobi producten ook bij Jumbo verkrijgbaar.

Oriental Sligro Toko's Tangerlogo
Bereidingswijze:

1. Bakkeljauw:
STAP 1: Verdeel de Bakkeljauw Filet in kleine stukjes en kook het 20 minuten in ruim water om het te ontzouten.
STAP 2: Spoel het in een vergiet met koud water af, goed uitknijpen en uitlekken.
STAP 3: Verhit 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie, fruit de uien hierin lichtbruin.
STAP 4: Voeg de Bakkeljauw Filet hieraan toe, omscheppen en in circa 5 minuten goudbruin roerbakken.
STAP 5: Bakkeljauw Trafasie (roebakmix), tomaten (in stukjes), tomatenpuree, Trassie Trafasie, bruine suiker en Madam Jeanette peper toevoegen en omscheppen.
STAP 6: Water toevoegen, omscheppen en 10 minuten met deksel op de pan op matig vuur koken. 
2. Bara: Recept Bara
TIP: Probeer ook deze Surinaamse Gerechten: Bakkeljauw Gerechten en Kookvideo's

Serveertip:

Snijd de bara voorzichtig open en beleg het met de bakkeljauw, verse sla en Zuurgoed Trafasie

Variatietip:

Schenk een pikante saus over het beleg.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*