reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Onze missie

Onze missie

Als Faja Lobi hebben wij een belangrijke missie: we willen al onze 600.000 culinaire vrienden, als één grote familie, verwennen met de lekkerste gerechten uit de authentieke Surinaamse keuken. Alle liefhebbers van Surinaams eten zijn welkom als culinaire vriend: of dat nou Surinaamse Nederlanders, autochtone Nederlanders of andere levensgenieters zijn.

De Surinaamse keuken kent veel geheimen… Maar omdat wij willen dat iedereen van Surinaams eten kan genieten, verwennen we onze culinaire vrienden graag. Dankzij de heerlijke Faja Lobi ingrediënten en ons Surinaams kookboek Sandhia’s Recepten, kan iedereen zonnig Suriname in huis halen en een vorkje mee prikken van puur Surinaams.

 

Samen met onze culinaire vrienden willen we bovendien bijdragen aan een betere wereld. Door gebruik te maken van het Surinaams kookboek Sandhia's Recepten en van de Faja Lobi ingrediënten leveren onze culinaire vrienden tevens een waardevolle maatschappelijke bijdrage:

  • iconVERBROEDERING
    Faja Lobi verbindt haar culinaire vrienden via verschillende kanalen door ze samen te laten genieten van de lekkerste Surinaamse gerechten.
  • iconVREEDZAAMHEID
    Faja Lobi brengt haar culinaire vrienden bij elkaar, die respectvol en goed met elkaar omgaan – zo dragen we bij aan een vreedzame samenleving met diverse groepen mensen, ongeacht cultuur, huidskleur, afkomst of religie.
  • iconVRIENDSCHAP
    Faja Lobi zet de Surinaamse keuken op de culinaire kaart van Nederland en zorgt daarmee op een bijzondere manier voor haar eigen bijdrage aan een goede vriendschapsrelatie tussen Suriname en Nederland.
  • iconVERANTWOORD ONDERNEMEN
    Faja Lobi ondersteunt samen met haar culinaire vrienden maatschappelijke initiatieven voor bevordering van het welzijn van mens en natuur.

Zo dragen we samen, als één grote familie met 600.000 familieleden, bij aan een betere wereld.

Wil jij ons ook steunen?

We nodigen je uit om samen met ons mee te werken aan de verdere verwezenlijking van deze nobele missie.

 

connecting people loving food