reward
Home Onze missie: grenzeloos Suriname

Onze missie: grenzeloos Suriname

Onze voornaamste missie is om culinaire liefhebbers over de hele wereld te verwennen met de lekkerste gerechten uit de Surinaamse keuken. Dat willen we ook graag doen op een maatschappelijk betrokken manier. We houden de heerlijke ingrediënten en familierecepten niet langer geheim, zodat iedereen ervan kan genieten. Met Faja Lobi zijn er geen grenzen meer aan de heerlijke Surinaamse gerechten en kan iedereen een vorkje mee prikken van puur Surinaams. Daarnaast dragen jullie als culinaire vrienden bij aan het maatschappelijke steentje dat wij willen bijdragen. 

 

Genieten van authentiek Surinaams eten

Doordat Faja Lobi producten worden ontwikkeld met homemade familierecepten, kunnen we de Surinaamse authenticiteit behouden. Dat is nou precies waar onze culinaire vrienden zo dol op zijn. Onze doelgroep bestaat uit álle liefhebbers van Surinaams eten, of dat nou Surinaamse Nederlanders, autochtone Nederlanders of andere smulpapen zijn. Zij omarmen allemaal de Faja Lobi producten, die ze dankzij onze easy to use recepten en kookvideo’s in een handomdraai kunnen omtoveren tot de meest heerlijke gerechten.

 

Maatschappelijke bijdrage

Faja Lobi verwent haar culinaire vrienden graag met de lekkerste gerechten uit de Surinaamse keuken, op een maatschappelijk betrokken manier. Door gebruik te maken van Faja Lobi producten, kunnen ook de culinaire vrienden, een waardevolle maatschappelijke bijdrage leveren:

  • Faja Lobi is van, voor én door de consument;
  • Faja Lobi verbindt culinaire liefhebbers met elkaar, ongeacht hun culturele achtergrond;
  • Faja Lobi brengt culinaire vrienden bij elkaar, die tevens respectvol en goed met elkaar omgaan - zo dragen we bij aan een vreedzame samenleving met diverse groepen mensen in Nederland, ongeacht cultuur, huidskleur, afkomst of religie;
  • Faja Lobi zet de Surinaamse keuken op de culinaire kaart van Nederland en zorgt daarmee op een bijzondere manier voor haar eigen bijdrage aan een goede vriendschapsrelatie tussen Suriname en Nederland.

Zo dragen we samen, als één grote familie, bij aan een betere wereld.