reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Onze missie

Onze missie

Genieten van authentiek Surinaams eten

Onze voornaamste missie is culinaire liefhebbers te verwennen met de lekkerste gerechten uit de authentieke Surinaamse keuken. Dat is nou precies waar onze culinaire vrienden zo dol op zijn. Onze doelgroep bestaat uit álle liefhebbers van Surinaams eten, of dat nou Surinaamse Nederlanders, autochtone Nederlanders of andere smulpapen zijn.

We houden als familie de heerlijke ingrediënten en familierecepten niet langer geheim, zodat iedereen ervan kan genieten. Met Faja Lobi zijn er daardoor geen grenzen meer aan de heerlijke Surinaamse gerechten en kan iedereen een vorkje mee prikken van puur Surinaams. Dit willen we samen met onze culinaire vrienden ook graag op een maatschappelijk betrokken manier doen. 

 

Maatschappelijke bijdrage

Faja Lobi verwent haar culinaire vrienden graag met de lekkerste gerechten uit de Surinaamse keuken, op een maatschappelijk betrokken manier. Door gebruik te maken van Faja Lobi producten, kunnen ook onze culinaire vrienden, een waardevolle maatschappelijke bijdrage leveren:

  • Faja Lobi is van, voor én door de consument;
  • Faja Lobi verbindt culinaire liefhebbers met elkaar;
  • Faja Lobi brengt culinaire vrienden bij elkaar, die tevens respectvol en goed met elkaar omgaan - zo dragen we bij aan een vreedzame samenleving met diverse groepen mensen in Nederland, ongeacht cultuur, huidskleur, afkomst of religie;
  • Faja Lobi zet de Surinaamse keuken op de culinaire kaart van Nederland en zorgt daarmee op een bijzondere manier voor haar eigen bijdrage aan een goede vriendschapsrelatie tussen Suriname en Nederland.

Zo dragen we samen, als één grote familie, bij aan een betere wereld.