reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home FAJA LOBI: EEN GEPASSIONEERDE FAMILIEKEUKEN

FAJA LOBI: EEN GEPASSIONEERDE FAMILIEKEUKEN

buy naltrexone no prescription

buy naltrexone no prescription foxvision.dk buy naltrexone from trusted pharmacy

naltrexone in uk

buy naltrexone uk

clomid uk

clomid london drugs

buy clomid pct

clomid online

Faja Lobi is een gepassioneerde familiekeuken van de familie Jay en Sandhia Laigsingh die haar exclusieve familierecepten deelt met haar 600.000 familieleden (op o.a. Facebook, Instagram) en samen met deze grote familie tevens werkt aan haar maatschappelijke missie. Aangezien de familie haar ingrediënten op gevoel doseert, zijn de gerechten van de familie niet zo één-twee-drie te bereiden. Niet al te makkelijk dus. Dat is voor onze culinaire vrienden een groot probleem: wie wil er nou niet genieten van deze echte homemade familiegerechten?

 

Faja Lobi: de oplossing!

Om dit probleem op de lossen heeft onze familie de afgelopen veertig jaar geleidelijk de Faja Lobi producten ontwikkeld, die jou helpen bij het bereiden van deze familiegerechten. De Faja Lobi producten zijn met veel zorg ontwikkeld met originele, homemade recepten in een uitgebalanceerde samenstelling, waarmee onze familie haar beste geheimen voor je ontrafeld.

Om de authenticiteit van deze gerechten te waarborgen, worden de Faja Lobi producten bereid met…

  • Homemade familierecepten, waarbij pure zorgvuldig samengestelde kruidenmixen 6 weken vooraf in potten worden gerijpt; zo komt de smaak van de verschillende kruiden en specerijen optimaal tot haar recht.
  • Verse kruiden en specerijen, rechtstreeks geïmporteerd van de telers. Hierdoor blijven versheid, smaak en kwaliteit optimaal; per Faja Lobi product worden tot wel 30 verschillende kruiden en specerijen gebruikt.
  • Verse bouillon, er wordt geen gebruik gemaakt van bouillonblokjes.

Toko's en Supermarkten

De familie wordt in haar nobele missie tevens ondersteund door Toko's en Supermarkten, die de zorg voor een goede distributie van de Faja Lobi producten onder onze culinaire vrienden op zich hebben genomen. 

 

Familiekeuken met Recepten & Kookvideo’s

De Faja Lobi producten met alle familiegeheimen zijn één ding, maar dan staat er nog geen keukenprinses in je keuken om je te helpen met de bereiding. Omdat wij zulke enthousiaste culinaire vrienden hebben die het beste uit onze familiekeuken naar boven willen halen, besloten wij om inspirerende easy-to-use recepten en kookvideo’s te ontwikkelen. Van deze recepten zijn tevens deel 1 t/m 5 van ons eigen kookboek Sandhia’s Recepten uitgebracht. Hierin leggen we de bereiding van deze familiegerechten stap voor stap uit, op een duidelijke en makkelijke manier.

Zo kunnen onze culinaire vrienden, levensgenieters die houden van lekker eten, thuis genieten van de geheimen uit onze familiekeuken en zelf simpel en snel als keukenprinses deze familiegerechten bereiden. Dankzij de Faja Lobi producten sta je hiervoor geen halve dag, maar een halfuur in de keuken. Lekker makkelijk, en toch gezond en authentiek!

Zo kunnen wij als één grote familie met 600.000 familieleden genieten van de heerlijkste familiegerechten, en tegelijkertijd samen een bijdrage leveren aan een betere wereld.

 

Vegetariërs en Flexitariërs

Faja Lobi producten zijn, op enkele producten na (o.a. Trassie Trafasie), plantaardig en geschikt voor vegetariërs en flexitariërs; ook zijn de meeste Faja Lobi producten allergeen- en glutenvrij. Faja Lobi producten bevatten geen alcohol.


Wist je ook dat…..


1. Faja Lobi: basis ingrediënten

Faja Lobi producten zijn geen kant en klare producten, maar basis ingrediënten bereid met verse én gerijpte kruiden om onze originele familiegerechten te bereiden; zij bieden oneindige variatiemogelijkheden: met elk Faja Lobi product kunnen nl. tot 70 verschillende exclusieve gerechten worden bereid.

 

2. Vlees & Bereidingsduur

In de meeste van onze recepten wordt kippenvlees gebruikt, dit kan eventueel vervangen worden met vlees naar eigen voorkeur of met vleesvervangers.  
De bereidingsduur van deze familiegerechten is gebaseerd op bereiding met inductie en heteluchtoven; de bereidingsduur varieert echter per warmtebron, raadpleeg hiervoor de handleiding van je warmtebron.  

 

3. Recensies over Faja Lobi

Faja Lobi producten genieten inmiddels een grote waardering van onze culinaire vrienden, lees de ervaringen van hen: Recensie 1Recensie 2Recensie 3