reward
Surinaams Kookboek Bestellen
Home Recepten 7. Rijst Gerechten Chinese nasi met geroosterde kippenbouten

E-mail dit recept

Velden met een* zijn vereist.
Naam afzender:*
E-mail afzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*

Chinese nasi met geroosterde kippenbouten

Kookboek Bestellen

7. Rijst Gerechten
Hoofdgerecht.
Voor 5 personen.
35 minuten.
Mild-Kruidig.
Bakken & Roosteren.
 
Surinammseten
fajalobi
Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Chinese Nasi:
STAP 1: Basmati rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
STAP 2: Eieren in 1 eetlepel olie grof roerbakken en afscheppen.
STAP 3: 5 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst)
daarin lichtbruin fruiten. Kipfilet (in blokjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken.
STAP 4: Madam Jeanette peper, doperwten, maïs en prei toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan enkele minuten beetgaar bakken; tussentijds omscheppen.
STAP 5: Witte Nasi Trafasie (roerbakmix) toevoegen en omscheppen. De gekookte rijst en eieren hieraan toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken. 
2. Geroosterde Kippenbouten: zie Recept Moksie Metie (geroosterde kippenbouten)
TIP: Probeer ook deze Sandhia's gerechten: Sandhia's Nasi en Kookvideo's.

Serveertip:

Serveer de Chinese nasi met de geroosterde kippenbouten.

SWADISH KHANA!
NJANG SWIETIE!
SELAMAT MAKAN!
EET SMAKELIJK!
KOME DUSHI!

E-mailen E-mailen Delen met vrienden
Reageren
Naam:*
Email:*
Bericht:*